LR Kosovë

Produktet e LR mbajnë vulën:

 Made in Germany VKE JASC GFK FRESENIUS Dermatest                     Mail      download & download

Katalogët e Produkteve Shqip

Koleksioni i LR-së përmban të gjithë gamën e produkteve të disponueshme. Përsa i përket produkteve të reja, katalogu ynë kryeson, siguron një informacion mëse të nevojshëm, si psh, përsa i përket përbërësve kryesor apo mënyrës së përdorimit.

Katalogët e Produkteve Anglishtë, ndërsa për gjuhët të tjera na kontaktoni

Katalogu Bukuri     Katalogu Shendet

■Porosit Online■
Pagesa pasi ta pranon produktin

 

Boto e shitjeve të drejtpërdrejta! Një mundësi reale përfitimesh financiare dhe zhvillimi profesional!

Mësoni më shumë mbi këtë biznes duke parë këtë video informuese dhe shumë interesante.


Biznesi ynë në shifra

Ora  rrjet  harta
 30 vite  3 milion + 40 vende  
 Në tregun ndërkombëtar Më shumë se 3 milionë konsumatorë biznesi ynë

 

 

pare auto
 400 milionë  7000 +
 dollarë qarkullim  Partnerët me LR Polo nëpër rrugë

 

 

 

 

Çka është biznesi ynë?

Nga video, ju do të mësoni se si qindra e mijëra njerëz kanë ndryshuar tashmë jetën e tyre.

vendet-1

NE E DIMË SE JU KENI PYETJE …

ti bëjë një pyetje dhe ne do të shpjegojmë

KONTAKT

 

Lifestyle në biznesin tonë

Ju mund të jeni me ne duke zhvilluar biznes tuaj

Dream Night 2015           Dream Night 2015           LR2 LR5 LR11 LR6 LR9 5 YEARS LR ALBANIA - SE BASHKU!           Dream Night 2015           LR4 Dream Night 2015           LR3 LR1 LR10 5 YEARS LR ALBANIA - SE BASHKU!           LR8 Dream Night 2015           Dream Night 2015           LR7 Dream Night 2015

30 vjet të rritjes së vazhdueshme

35 vite

TË SIGURT.

Që nga themelimi Jonë në vitin 1985, ne jemi rritur nga viti në vit prodhimet tona, madje edhe në kohe krize! Kjo flet për besueshmërinë dhe stabilitetin e biznesit tonë. Gjithnjë e më shumë njerëz duke fituar para me ne. Dhe ju mund të jetë pjesë e një procesi të madh.

Faktorët e suksesit

Lexo disa nga Faktet që biznesi juaj do të bëhet fitimprurëse me ne

Zgjidh
Faktori Juaj i preferuar 

Plani 1 Plani 2 Plani 3 Plani 4 Plani 5
Cilësia e produkteve Made in Germany Bashkëpunimi me Stars Plani i biznesit Makinat Arsimi dhe mbështetje për biznesin tuaj

Avantazhet e biznesit tonë

Gjeni faktorët e suksesit të biznesit të miliona njerëzve në mbarë botën

Faktorët biznes si zakonisht Oferta jonë
poJo1 - Copy (2) Modeli i biznesit i gatshme Rrallë PO
poJo1 - Copy (3) Rreziqet financiare PO JO
poJo1 - Copy Investim PO JO
poJo1 Rritja në krizë Rrallë PO
poJo2 - Copy (2) Hapi sistemin tuaj të biznesit Rrallë PO
poJo2 - Copy (3) Produkte të reja me një çmim të raportit optimal / performancës Rrallë PO
poJo2 - Copy Kapitali fillestar të lehtë për të filluar një biznes JO PO
poJo2 Programi i trajnimit dhe mbështetje për biznesin tuaj JO PO
poJo3 - Copy (2) Programet Bonus (makina dhe të udhëtimit) Rrallë PO
poJo3 - Copy Një sistem të duhur funksionimin e shërbimit dhe produktit të ofrimit JO PO
poJo3 Gjeografia e biznesit: 40 vende i hapur JO PO

Auto Program

Secili partner mund të merrni një makinë! Tashmë më shumë se 2 makina të lëshuara për partnerët në Kosovë dhe shumë Mercedec-Benz dhe Polo në Shqipëri

Auto - Copy (2) Auto Auto - Copy
Volkswagen Mercedec-Benz Porsche

Shqyrtime Partners

Më shumë se 400.000 njerëz kanë bërë tashmë partnerët tanë

Bashkangjitur një shembull i suksesit në Kosovë

 

Plani i biznesit

10 ARSYET PËR TË FILLOJË NJË BIZNES

1. Modeli gatshme të biznesit

2. 30 vjet të rritjes, edhe në krizë

3. Hapi sistemin tuaj të biznesit

4. Produktet inovative me një raport optimal çmim-performance

5. Kapitali fillestar lehtë për të filluar një biznes

6. Programi i trajnimit dhe të biznesit mbështetje

7. Të ardhurat

8. Programet Bonus (e makinave dhe të udhëtimit)

9. Sistemit të shërbimit

10. Business: 40 vende dhe tregjet e hapjes

 

Vetëpunësim

Dhurate

Ora LR
LR Health & Beauty – Kosovë & Shqipëri | Promote Your Page Too

Biznes pa rrezik

 

Avantazhet e shitjes së drejtpërdrejtë nga këndvështrimi i një klienti të LR-së

Bild_Fliesstext_Part_35167c9c61
 • Produkte me cilësi të lartë e me çmim të arsyeshëm.
 • Pavarësi nga orët e kaluara në dyqane e biznese të ndryshme.
 • Shopping i rehatshëm nga shtëpia.
 • Mbështetje dhe këshilla të një standarti të lartë.

 

Avantazhet e shitjes së drejtpërdrejtë; nga këndvështrimi i një partneri të LR-së

Bild_Fliesstext_Clie_d112e368af
 • Mënyrë e lehtë për të filluar një punë të dytë.
 • Të ardhura shtesë kryesore dhe afatgjatë.
 • Orë pune fleksible.
 • Kapital minimal për të filluar një biznes fitimprurës.
 • Trajnim gjithpërfshirës dhe plani i kompesimit.

Cili është ndryshimi midis shitjeve të drejtpërdrejta dhe rrjetit të marketingut?

Sistemi tradicional i shitjeve të drejtpërdrejta, shpërblen partnerët për shitjet dhe gjetjen e produkteve ose shërbimeve. Shembujt përfshijnë shitjet e përfaqësuesve dhe shitjet e grupeve.

Rrjeti i marketingut me siguri është forma më dinamike e shitjeve tradicionale të drejtpërdrejta. Kjo u mundëson partnerëve të tërheqin dhe mbikqyrin partnerë të rinj. Për të mbikqyrur, trajnuar, motivuar dhe menaxhuar këto partnerë të rinj, partnerët marrin nxitje të tjera si psh: pagesat e bonuseve.

Në shitjet e drejtpërdrejta me rrjetin e marketingut, sistemi i pagave ndahet në dy pjesë: diferenca nga njëra anë dhe bonusi nga ana tjetër.

Më poshtë po ju japim një shembull te fitimit e cila çdo herë shkon duke u rritur

14% sh

Çka fitojmë tjetër nga kjo ta bëjmë një përmbledhje nëse ketë e arrijmë ne muajin e dyte të bashkëpunimit

Sistemi na shpërblejnë

Euro_banknotes_2002 Fitim nga shitja (rreth 30 %) 100.00 €
Euro_banknotes_2002 Bonus nga shitjet personale: 14% nga 250 € 35.00 €
Euro_banknotes_2002 Marzhi i një bashkëpunimi: 4x 50 € = 200.00 €
Euro_banknotes_2002 Bonusi korrespondues nga bashkëpunëtorët: 100.00 €
oredore

Orë dore me vlerë të përafërt*

* Vetëm një herë jepet pet për zhvillim shpejte

290.00 €
Build & win Build & Win produkte me vlerë shitje 200.00 €
w programi

W PROGRAM
PËR TË GJITHË ATA QË DËSHIROJNË TË FITOJNË!Shuma nga 30.00 € – 100.00 €

 

30.00 €
 14022144_1160791510646161_5005132271095920211_n Bonusit Special M/MJ për makinë LR-ja do paguajë këstin mujor të ‹‹Bonusit Special M››, në shumën prej 153 Euro bruto në favor të Managerit dhe/ose ‹‹Bonusin Special  JM›› në shumën 76,50 bruto për Junior Manager-in.

 

70.00 €

Ky është një fitim mujorë si mund të arrij çdo kush ky është vetëm fillimi

1,025.00 €

NE E DIMË SE JU KENI PYETJE …

ti bëjë një pyetje dhe ne do të shpjegojmë

KONTAKT

bashkpunimi vip